آشپزخونه

گپ و سرگرمی اعضا
نمایه کاربر
abri
آخرشه !
آخرشه !
پست: 3773
تاریخ عضویت: شنبه 7 مرداد 1385, 12:09 pm

پست توسط abri » شنبه 5 خرداد 1386, 8:18 pm

Ahmaad نوشته شده:
abri نوشته شده:
Elham نوشته شده:یه سالاد لبنانی هست که شما کویتی ها خوب بلدید رو هم یادم بده
مرسی بوس بوس
منظورت فتوش هستش؟ اونی که توش نون سرخ کرده هست؟
یا تبوله؟ اونی که سبزی و گوجه فرنگیه؟؟

مچبوس رو خودم خواستم یادت بدم :D
از مامان دقیق بپرسم حتما میگم :wink:
ابری می خوای منم از مامانم دستور پخت گوش فیل رو بپرسم برات ؟؟
تو بهتره حرف نزنی!!!!!! :x بی چشم و رو!!!
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...

نمایه کاربر
hadi
كارش درسته
كارش درسته
پست: 4070
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 11:17 am
تماس:

پست توسط hadi » شنبه 5 خرداد 1386, 8:37 pm

نگاه کن تو رو خدا
4 تا غذا میخوان یاد بدن دارن همدیگه رو میکشن :lol:

معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد

نمایه کاربر
hamideht
گروه وب سايت
گروه وب سايت
پست: 5034
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 8:08 am

پست توسط hamideht » شنبه 5 خرداد 1386, 8:48 pm

abri نوشته شده:
Ahmaad نوشته شده:
abri نوشته شده: منظورت فتوش هستش؟ اونی که توش نون سرخ کرده هست؟
یا تبوله؟ اونی که سبزی و گوجه فرنگیه؟؟

مچبوس رو خودم خواستم یادت بدم :D
از مامان دقیق بپرسم حتما میگم :wink:
ابری می خوای منم از مامانم دستور پخت گوش فیل رو بپرسم برات ؟؟
تو بهتره حرف نزنی!!!!!! :x بی چشم و رو!!!

:o بابا جون میخواست یادت بده مگه فحش داد؟ :o
خدا مرگم بده چرا اعصاب همه ضعیف شده این روزا؟؟؟!!!!!! :D
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است

نمایه کاربر
abri
آخرشه !
آخرشه !
پست: 3773
تاریخ عضویت: شنبه 7 مرداد 1385, 12:09 pm

پست توسط abri » شنبه 5 خرداد 1386, 8:53 pm

شرمنده دیر شد رفته بودم سفر

خب فتوش و تبوله دو نوع سالاد لبنانی هستن من هر دوشونو خیلی دوست می دارم!


من دقیقا مقدار و اندازه رو بلد نیستم...همه چیزش به مقدار لازم باشه دیگه!! :D
غذا که نیست که مشکل باشه...سالاده! :D خب....

فتوش
مواد لازم:
کاهو
خیار سبز
گوجه فرنگی
سبزی جعفری
سبزی نعنا
سیر (به اندازه ای که عطر بده به سالاد)
پیازچه (زیاد نباشه)
آبلیمو (یا لیمو تازه)
نمک
سماق
فلفل سیاه(اگه دوست دارین)
روغن زیتون(این خیلی مهمه!)
نان لبنانی...یا همون pita bread


و اما...خیار و گوجه و کاهو و پیازچه رو به سایز متوسط خورد کرده (بعضیا فلفل سبز هم بهش اضافه می کنن)
سبزی جعفری و نعنا رو ریز ریز ریز خورد کرده
سیر رو رنده کنید
نون لبنانی رو به اندازه مربع های کوچک (هم اندازه خیارهاتون) تیکه کرده و در روغن زیتون سرخ کنید تا برشته شن...یا اینکه می تونین بزارین توی فر اما درجه حرارتش رو نمی دونم!
حالا همه چیز رو به جز نون های سرخ شده با هم مخلوط می کنیم ...آبلیمو و نمک و سماق و روغن زیتون هم یادتون نره!

نون ها رو آخر از همه چیز قبل از سرو کردن سالاد فقط روی سالادمون میریزیم و مخلوط نمی کنیم چون نونها نرم می شن!

حال می تونین نوش جان کنین! :D

امید وارم چیزی از حرفام فهمیده باشین!

تا برنامه آشپزی بعدی که در خدمت شما عزیزان باشم شما را به خداوند مهربان می سپارم.

غذای بعدی سالاد تبوله انشالله!
:D
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...

نمایه کاربر
abri
آخرشه !
آخرشه !
پست: 3773
تاریخ عضویت: شنبه 7 مرداد 1385, 12:09 pm

پست توسط abri » شنبه 5 خرداد 1386, 8:55 pm

hamideht نوشته شده:
abri نوشته شده:
Ahmaad نوشته شده: ابری می خوای منم از مامانم دستور پخت گوش فیل رو بپرسم برات ؟؟
تو بهتره حرف نزنی!!!!!! :x بی چشم و رو!!!
:o بابا جون میخواست یادت بده مگه فحش داد؟ :o
خدا مرگم بده چرا اعصاب همه ضعیف شده این روزا؟؟؟!!!!!! :D
لازم نکرده ازش دفاع کنین!!!! خودش می دونه چی می گم!!! :x

شما فتوش میل بفرمایید که از دهن افتاد... :D
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...

نمایه کاربر
hamideht
گروه وب سايت
گروه وب سايت
پست: 5034
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 8:08 am

پست توسط hamideht » شنبه 5 خرداد 1386, 8:59 pm

:P چشم
فکر کنم خیلی خوشمزه است
ممنون بازم از این غذاها بلدی بیا بگو لطفا
ممنون :oops:
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است

نمایه کاربر
TNZ
پادشاه
پادشاه
پست: 6111
تاریخ عضویت: دو شنبه 9 مرداد 1385, 5:43 pm
تماس:

پست توسط TNZ » یک شنبه 6 خرداد 1386, 6:28 am

abri نوشته شده:
Ahmaad نوشته شده:
abri نوشته شده: منظورت فتوش هستش؟ اونی که توش نون سرخ کرده هست؟
یا تبوله؟ اونی که سبزی و گوجه فرنگیه؟؟

مچبوس رو خودم خواستم یادت بدم :D
از مامان دقیق بپرسم حتما میگم :wink:
ابری می خوای منم از مامانم دستور پخت گوش فیل رو بپرسم برات ؟؟
تو بهتره حرف نزنی!!!!!! :x بی چشم و رو!!!

با الهام بودی :o
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.

نمایه کاربر
Ahmaad
آخرشه !
آخرشه !
پست: 1669
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 7:05 pm
محل اقامت: Kuwait
تماس:

پست توسط Ahmaad » یک شنبه 6 خرداد 1386, 7:10 am

abri نوشته شده:
hamideht نوشته شده:
abri نوشته شده: تو بهتره حرف نزنی!!!!!! :x بی چشم و رو!!!
:o بابا جون میخواست یادت بده مگه فحش داد؟ :o
خدا مرگم بده چرا اعصاب همه ضعیف شده این روزا؟؟؟!!!!!! :D
لازم نکرده ازش دفاع کنین!!!! خودش می دونه چی می گم!!! :x

شما فتوش میل بفرمایید که از دهن افتاد... :D
:D
دروغ مي كه! من نمي دونم شما ازم دفاع كنين لطفا :D

همه منو مظلوم گير اوردن :(
تصویر

نمایه کاربر
Moe
آخرشه !
آخرشه !
پست: 208
تاریخ عضویت: سه شنبه 21 فروردین 1386, 10:25 am
تماس:

پست توسط Moe » یک شنبه 6 خرداد 1386, 9:36 am

سالاد لبنانی؟
تبوله یا فتوش؟
جفتشه بلتم ولی حسش نیس بنویسم حالا :shock:
"Pour voir qu'il fait noir, pas besoin d'être une lumière"

نمایه کاربر
TNZ
پادشاه
پادشاه
پست: 6111
تاریخ عضویت: دو شنبه 9 مرداد 1385, 5:43 pm
تماس:

پست توسط TNZ » یک شنبه 6 خرداد 1386, 5:52 pm

شما نمی خواد زحمت بکشی ابری جوون نوشتن :)
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.

نمایه کاربر
TNZ
پادشاه
پادشاه
پست: 6111
تاریخ عضویت: دو شنبه 9 مرداد 1385, 5:43 pm
تماس:

پست توسط TNZ » یک شنبه 6 خرداد 1386, 6:02 pm

من غذای مورد علاقه ی هادی رو می نویسم اینجا :P



اول برنج را مي پزيم
مي ريم از سوپر مارکت محله مون تن ماهي خوب مي خريم
با در باز کن درشو باز مي کنيم
! مي ريزيم رو برنج و ...

نوش جان
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.

نمایه کاربر
Elham
آخرشه !
آخرشه !
پست: 931
تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مرداد 1385, 12:01 pm

پست توسط Elham » دو شنبه 7 خرداد 1386, 7:15 am

مرسی ابری

کسی می دونه ماهی قزل آلا رو چجوری می پزن؟؟؟؟!!
من فقط ماهی شیر رو بلدم درست کنم

نمایه کاربر
hamideht
گروه وب سايت
گروه وب سايت
پست: 5034
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 8:08 am

پست توسط hamideht » دو شنبه 7 خرداد 1386, 7:16 am

خسته نباشید :D
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است

نمایه کاربر
hamideht
گروه وب سايت
گروه وب سايت
پست: 5034
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 8:08 am

پست توسط hamideht » دو شنبه 7 خرداد 1386, 7:20 am

Elham نوشته شده:مرسی ابری

کسی می دونه ماهی قزل آلا رو چجوری می پزن؟؟؟؟!!
من فقط ماهی شیر رو بلدم درست کنم
آره ماهی قزل آلا رو اگر کبابش کنی فوق العاده میشه
توی روغن سرخش هم کنی خوبه ولی کبابی اش بهتره
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است

نمایه کاربر
abri
آخرشه !
آخرشه !
پست: 3773
تاریخ عضویت: شنبه 7 مرداد 1385, 12:09 pm

پست توسط abri » دو شنبه 7 خرداد 1386, 8:37 am

سرخ با کباب چه فرقی داره؟ :shock:
من که نمی دونم ....ماهی قزل آلا رو هم دوست ندارم!

:D
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...

نمایه کاربر
hamideht
گروه وب سايت
گروه وب سايت
پست: 5034
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 8:08 am

پست توسط hamideht » دو شنبه 7 خرداد 1386, 9:20 am

سرخ یعنی روغن بریزی تو ماهی تابه و سرخ کنی
کباب یعنی بدون روغن به سیخ میکشی و کباب میکنی :D
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است

نمایه کاربر
hadi
كارش درسته
كارش درسته
پست: 4070
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 11:17 am
تماس:

پست توسط hadi » دو شنبه 7 خرداد 1386, 5:12 pm

TNZ نوشته شده:من غذای مورد علاقه ی هادی رو می نویسم اینجا :P



اول برنج را مي پزيم
مي ريم از سوپر مارکت محله مون تن ماهي خوب مي خريم
با در باز کن درشو باز مي کنيم
! مي ريزيم رو برنج و ...

نوش جان
تو که واقعاً اینجا زحمت کشیدی
من کباب ترش رو دوست دارم
اگه راست میگی اونو توضیح بده

معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد

نمایه کاربر
Elham
آخرشه !
آخرشه !
پست: 931
تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مرداد 1385, 12:01 pm

پست توسط Elham » دو شنبه 7 خرداد 1386, 5:56 pm

کباب ترش منظورت کباب تابه ایه یا کباب معمولی که روش سماق ریختن :lol:

نمایه کاربر
Elham
آخرشه !
آخرشه !
پست: 931
تاریخ عضویت: دو شنبه 16 مرداد 1385, 12:01 pm

پست توسط Elham » دو شنبه 7 خرداد 1386, 5:59 pm

hamideht نوشته شده:
Elham نوشته شده:مرسی ابری

کسی می دونه ماهی قزل آلا رو چجوری می پزن؟؟؟؟!!
من فقط ماهی شیر رو بلدم درست کنم
آره ماهی قزل آلا رو اگر کبابش کنی فوق العاده میشه
توی روغن سرخش هم کنی خوبه ولی کبابی اش بهتره

خوب توی خونه ما که نه باربیکیو هست نه حیاط داریم چجوری کبابش کنم

توی تابه هم که سرخش می کنم وسطش درست نمی پزه

توی تستر هم که می ذارمش مزش خوب نمی شه زیاد

نمایه کاربر
hadi
كارش درسته
كارش درسته
پست: 4070
تاریخ عضویت: چهار شنبه 4 مرداد 1385, 11:17 am
تماس:

پست توسط hadi » دو شنبه 7 خرداد 1386, 7:40 pm

سریال جواهری در قصر ببین :lol:

معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد

ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان