تو بهتره حرف نزنی!!!!!! بی چشم و رو!!!Ahmaad نوشته شده:ابری می خوای منم از مامانم دستور پخت گوش فیل رو بپرسم برات ؟؟abri نوشته شده:منظورت فتوش هستش؟ اونی که توش نون سرخ کرده هست؟Elham نوشته شده:یه سالاد لبنانی هست که شما کویتی ها خوب بلدید رو هم یادم بده
مرسی بوس بوس
یا تبوله؟ اونی که سبزی و گوجه فرنگیه؟؟
مچبوس رو خودم خواستم یادت بدم
از مامان دقیق بپرسم حتما میگم
آشپزخونه
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
abri نوشته شده:تو بهتره حرف نزنی!!!!!! بی چشم و رو!!!Ahmaad نوشته شده:ابری می خوای منم از مامانم دستور پخت گوش فیل رو بپرسم برات ؟؟abri نوشته شده: منظورت فتوش هستش؟ اونی که توش نون سرخ کرده هست؟
یا تبوله؟ اونی که سبزی و گوجه فرنگیه؟؟
مچبوس رو خودم خواستم یادت بدم
از مامان دقیق بپرسم حتما میگم
بابا جون میخواست یادت بده مگه فحش داد؟
خدا مرگم بده چرا اعصاب همه ضعیف شده این روزا؟؟؟!!!!!!
بیا ، و ظلمت ادراک را چراغان کن
که یک اشاره بس است
که یک اشاره بس است
شرمنده دیر شد رفته بودم سفر
خب فتوش و تبوله دو نوع سالاد لبنانی هستن من هر دوشونو خیلی دوست می دارم!
من دقیقا مقدار و اندازه رو بلد نیستم...همه چیزش به مقدار لازم باشه دیگه!!
غذا که نیست که مشکل باشه...سالاده! خب....
فتوش
مواد لازم:
کاهو
خیار سبز
گوجه فرنگی
سبزی جعفری
سبزی نعنا
سیر (به اندازه ای که عطر بده به سالاد)
پیازچه (زیاد نباشه)
آبلیمو (یا لیمو تازه)
نمک
سماق
فلفل سیاه(اگه دوست دارین)
روغن زیتون(این خیلی مهمه!)
نان لبنانی...یا همون pita bread
و اما...خیار و گوجه و کاهو و پیازچه رو به سایز متوسط خورد کرده (بعضیا فلفل سبز هم بهش اضافه می کنن)
سبزی جعفری و نعنا رو ریز ریز ریز خورد کرده
سیر رو رنده کنید
نون لبنانی رو به اندازه مربع های کوچک (هم اندازه خیارهاتون) تیکه کرده و در روغن زیتون سرخ کنید تا برشته شن...یا اینکه می تونین بزارین توی فر اما درجه حرارتش رو نمی دونم!
حالا همه چیز رو به جز نون های سرخ شده با هم مخلوط می کنیم ...آبلیمو و نمک و سماق و روغن زیتون هم یادتون نره!
نون ها رو آخر از همه چیز قبل از سرو کردن سالاد فقط روی سالادمون میریزیم و مخلوط نمی کنیم چون نونها نرم می شن!
حال می تونین نوش جان کنین!
امید وارم چیزی از حرفام فهمیده باشین!
تا برنامه آشپزی بعدی که در خدمت شما عزیزان باشم شما را به خداوند مهربان می سپارم.
غذای بعدی سالاد تبوله انشالله!
خب فتوش و تبوله دو نوع سالاد لبنانی هستن من هر دوشونو خیلی دوست می دارم!
من دقیقا مقدار و اندازه رو بلد نیستم...همه چیزش به مقدار لازم باشه دیگه!!
غذا که نیست که مشکل باشه...سالاده! خب....
فتوش
مواد لازم:
کاهو
خیار سبز
گوجه فرنگی
سبزی جعفری
سبزی نعنا
سیر (به اندازه ای که عطر بده به سالاد)
پیازچه (زیاد نباشه)
آبلیمو (یا لیمو تازه)
نمک
سماق
فلفل سیاه(اگه دوست دارین)
روغن زیتون(این خیلی مهمه!)
نان لبنانی...یا همون pita bread
و اما...خیار و گوجه و کاهو و پیازچه رو به سایز متوسط خورد کرده (بعضیا فلفل سبز هم بهش اضافه می کنن)
سبزی جعفری و نعنا رو ریز ریز ریز خورد کرده
سیر رو رنده کنید
نون لبنانی رو به اندازه مربع های کوچک (هم اندازه خیارهاتون) تیکه کرده و در روغن زیتون سرخ کنید تا برشته شن...یا اینکه می تونین بزارین توی فر اما درجه حرارتش رو نمی دونم!
حالا همه چیز رو به جز نون های سرخ شده با هم مخلوط می کنیم ...آبلیمو و نمک و سماق و روغن زیتون هم یادتون نره!
نون ها رو آخر از همه چیز قبل از سرو کردن سالاد فقط روی سالادمون میریزیم و مخلوط نمی کنیم چون نونها نرم می شن!
حال می تونین نوش جان کنین!
امید وارم چیزی از حرفام فهمیده باشین!
تا برنامه آشپزی بعدی که در خدمت شما عزیزان باشم شما را به خداوند مهربان می سپارم.
غذای بعدی سالاد تبوله انشالله!
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
لازم نکرده ازش دفاع کنین!!!! خودش می دونه چی می گم!!!hamideht نوشته شده:بابا جون میخواست یادت بده مگه فحش داد؟abri نوشته شده:تو بهتره حرف نزنی!!!!!! بی چشم و رو!!!Ahmaad نوشته شده: ابری می خوای منم از مامانم دستور پخت گوش فیل رو بپرسم برات ؟؟
خدا مرگم بده چرا اعصاب همه ضعیف شده این روزا؟؟؟!!!!!!
شما فتوش میل بفرمایید که از دهن افتاد...
ای خدا، ای فلک، ای طبیعت، شام تاریک ما را سحر کن...
abri نوشته شده:تو بهتره حرف نزنی!!!!!! بی چشم و رو!!!Ahmaad نوشته شده:ابری می خوای منم از مامانم دستور پخت گوش فیل رو بپرسم برات ؟؟abri نوشته شده: منظورت فتوش هستش؟ اونی که توش نون سرخ کرده هست؟
یا تبوله؟ اونی که سبزی و گوجه فرنگیه؟؟
مچبوس رو خودم خواستم یادت بدم
از مامان دقیق بپرسم حتما میگم
با الهام بودی
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
abri نوشته شده:لازم نکرده ازش دفاع کنین!!!! خودش می دونه چی می گم!!!hamideht نوشته شده:بابا جون میخواست یادت بده مگه فحش داد؟abri نوشته شده: تو بهتره حرف نزنی!!!!!! بی چشم و رو!!!
خدا مرگم بده چرا اعصاب همه ضعیف شده این روزا؟؟؟!!!!!!
شما فتوش میل بفرمایید که از دهن افتاد...
دروغ مي كه! من نمي دونم شما ازم دفاع كنين لطفا
همه منو مظلوم گير اوردن
من غذای مورد علاقه ی هادی رو می نویسم اینجا
اول برنج را مي پزيم
مي ريم از سوپر مارکت محله مون تن ماهي خوب مي خريم
با در باز کن درشو باز مي کنيم
! مي ريزيم رو برنج و ...
نوش جان
اول برنج را مي پزيم
مي ريم از سوپر مارکت محله مون تن ماهي خوب مي خريم
با در باز کن درشو باز مي کنيم
! مي ريزيم رو برنج و ...
نوش جان
°°°°°°°°°|/
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
°°°°°°°°°|_/
°°°°°°°°°|__/°
°°°°°°°°°|___/°
°°° ____|___________
~~~\_SOMAYEH___//~~~
´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~-.¸,.
تو که واقعاً اینجا زحمت کشیدیTNZ نوشته شده:من غذای مورد علاقه ی هادی رو می نویسم اینجا
اول برنج را مي پزيم
مي ريم از سوپر مارکت محله مون تن ماهي خوب مي خريم
با در باز کن درشو باز مي کنيم
! مي ريزيم رو برنج و ...
نوش جان
من کباب ترش رو دوست دارم
اگه راست میگی اونو توضیح بده
معرفت از درخت آموز که سایه از سر هیزم شکن هم بر نمی دارد
hamideht نوشته شده:آره ماهی قزل آلا رو اگر کبابش کنی فوق العاده میشهElham نوشته شده:مرسی ابری
کسی می دونه ماهی قزل آلا رو چجوری می پزن؟؟؟؟!!
من فقط ماهی شیر رو بلدم درست کنم
توی روغن سرخش هم کنی خوبه ولی کبابی اش بهتره
خوب توی خونه ما که نه باربیکیو هست نه حیاط داریم چجوری کبابش کنم
توی تابه هم که سرخش می کنم وسطش درست نمی پزه
توی تستر هم که می ذارمش مزش خوب نمی شه زیاد
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان